Totaline

Totaline 3D

Ако сте дилър, изпълнител или техник, в TOTALINE можете да намерите ВСИЧКО

Вашата работа е да разрешавате предизвикателни проблеми, свързани със системите за ОВиК и хладилна техника (HVAC/R). Да ви помогнем да получите необходимите части, консумативи и оборудване, е НАША задача. Девизът на TOTALINE е, НИЕ ГЛЕДАМЕ СЕРИОЗНО НА ТОВА!

Отопление, вентилация, климатизация, хладилна техника ... в Totaline, ще намерите:
части, консумативи, оборудване и инструменти за приложения в жилищни и търговски сгради. Но има и още. Нашите търговски представители са най-добре обучените в отрасъла. Те ще ви помогнат да получите това, което ви трябва, за да продължите работата си.

Пазарувайте при Totaline всеки път. При нас ще намерите големи продукти ... избор на компресори, за почти всяко приложение ... но също така и малки продукти, които е лесно, но неприятно да пропуснете. Освен това, Totaline предлага оторизирани от производителя и избрани оферти за следпродажбени резервни части и консумативи за системите HVAC / R (отопление, вентилация, климатизация и хладилна техника) за дилъри, изпълнители и техници. 

С достъп до над 120 хиляди складови позиции (SKU), Totaline предлага огромна вероятност да намерите това, което търсите. Ако дадена част не е в наличност, нашите служители ще я поръчат за вас или ще ви предложат равностоен или по-добър заместител. Посетете ни скоро и вижте какво ви липсва!

За повече информация за „Резервни части” Carrier: