Ние използваме "бисквитки", за да подобрим този уебсайт и да ви предоставим по-добра услуга

ЗА AHI CARRIER

AHI Carrier South Eastern Europe Air-Conditioning S.A.

AHI CARRIER South Eastern Europe Air-Conditioning S.A e отговорна както за дейността на AHI CARRIER FZC в Централна и Югоизточна Европа, така и за разпределението и следпродажбените услуги на продуктите за отопление, вентилация и климатизация на Carrier, Toshiba и Totaline*.

С централа в Гърция и дъщерно дружество в Солун, фирмата е отговорна за управлението на офисите в:

  • България – АХИ Кериър ЕЙЧВАК БЪЛГАРИЯ ЕООД
  • Румъния – AHI Carrier Romania SRL
  • Австрия – AHI Carrier GmbH
  • Чешка република – AHI Carrier CZ s.r.o.

Мисия

Да бъдем избор номер едно за клиентите в областта на климатизацията, отоплението, вентилацията и промишлените приложения за охлаждане в целия регион.

Цел

Да се създаде удобна и продуктивна среда независимо от климатичните условия чрез предлагане на решения, които осигуряват високо качество на въздуха в помещенията.

Ценности

Ефективност и качество

За да утвърдим лидерството си на пазара, ние се ангажираме да предоставим на клиентите висококачествени и ефективни продукти и услуги. Произвеждаме здрави и високо ефективни продукти, които надминават очакванията на нашите клиенти.

Иновативност

Постоянно сме фокусирани върху производството на иновативни и надеждни продукти и услуги, които подобряват околната среда и условията на живот.

Развитие на служителите

Служители са най-ценния актив на нашата компания, поради което окуражаваме личното и професионално им развитие, като инвестираме в обучения. Вярваме в създаването на работна среда, в която заслугите се награждават, а различията се аплодират и респектират.

Грижа за клиентите

Нуждите и желанията на нашите клиенти са основната ни цел, и ние постоянно се стремим да ги удовлетворим, като доставяме висококачествени продукти, услуги и иновативни решения.

Бизнес практики

Фирмата ни е силно ангажирана в спазването на най-високите стандарти за етично и професионално поведение. Това включва взаимоотношенията с нашите клиенти, доставчици, конкуренти, местните общности, в които работим, и разбира се, нашите служители.

Здраве и безопасност

Защитата и безопасността на нашите служители, клиенти и околната среда е основна наша задача. Вземаме всички необходими мерки, за да гарантираме безопасността на нашите служители и работна среда, както и че продуктите и услугите ни са безопасни за клиента.

За AHI Carrier FZC

AHI CARRIER FZC е джойнт венчър, създаден през декември 2008 г. между Carrier Corporation и Air-Conditioning & Heating International (AHI), и представлява най-голямото съвместно предприятие на Carrier за дистрибуция на ОВиК извън САЩ.

AHI CARRIER FZC отговаря за пазарите в Русия, Общността на независимите държави (ОНД), Централна и Югоизточна Европа (15 държави), Океания (15 държави), Африка (54 държави) и Близкия изток (14 държави).

* Toshiba: През 1999 г. Carrier Corporation създава съвместно предприятие с отдела за климатици на Toshiba, с което се основава Toshiba Carrier Corporation. Двете фирми обединяват усилията си , за да предлагат по-широка гама решения за климатизация.

Totaline: Предлага части, консумативи, оборудване и инструменти за жилищни, търговски, индустриални и морски приложения. Също така е упълномощена да предлага части и аксесоари на Carrier и Toshiba.

back to projects

Предоставяме енергийно ефективен комфорт за обществени сгради

Системите за ОВК на Carrier са в съответствие с всички европейски изисквания и изисквания за флуорираните парникови газове, предлагат подобрена енергийна ефективност и са предназначени за бърз и икономичен монтаж. С нашата щателна техническа поддръжка и следпродажбено обслужване, системите ни са идеални за публичния сектор, където надеждността, ниският разход на енергия и адаптивността са ключови фактори.
AHI South Eastern Europe Air-Conditioning S.A предоставя висококачествени ОВК решения, предназначени за осигуряването на ефективно и надеждно охлаждане с широк обхват от приложения.

Air Traffic Management in Sofia

Equipment:30GX Screw Compressor Water-Cooled Liquid Chillers

Embassy of Monaco in Sofia

Equipment:30GX Screw Compressor Water-Cooled Liquid Chillers

European Commission building in Sofia

Equipment:30RB Air Cooled Liquid Chillers with Integrated Hydronic Module and Fan Coil Units

Sofia International Airport

Equipment:19XR Centrifugal Liquid Chillers

Hellenic Organization of Telecommunications (OTE) in Athens

Equipment:30XW Water-Cooled Liquid Chillers

Diagoras International Airport in Rhodes

Equipment:30HXC Screw Compressor Water-Cooled Liquid Chillers, 30RH Air-to-Water Heat Pumps with Integrated Hydronic Module

Hellenic Aerospace Industry in Athens

Equipment:19XR Centrifugal Liquid Chiller and 30GX Screw Compressor Water-Cooled Liquid Chillers

Henri Coandă International Airport in Bucharest

Equipment:Air Handling Units

Palace of the Parliament in Bucharest

Equipment:30XW Water-Cooled Liquid Chillers

Privacy Statement

General Terms of Sale

Quality Policy

ISO Certification (ISO 9001)

ISO Certification (ISO 9001/K 303)

OHSAS Certification (OHSAS 18001:2007)