Ние постоянно изграждаме история на доказани иновационни продукти и услуги, които подобряват комфорта и ефективността.

Решения за дома

Високоефективни климатици

Може би вашият дом не е бил построен през 1902г., но оттогава Carrier постоянно влага иновативни технологии. Независимо дали търсите нова климатична система за вашия дом или просто искате да загреете или охладите малко пространство, можете да се доверите на Carrier. Разполагаме с пълен набор от високоефективни решения, които могат да отговорят на вашите нужди, без да се компрометира целостта на пространството или комфорта.

Вижте нашите продукти
Dehumidifier

Обезвлажнители

Нашите Обезвлажнители предлагат решения за контрол на влажността за по-голям комфорт.

Вижте нашите продукти
Portable air-condition

Преносими системи

Carrier предлага алтернативно решение за климатизация на домове и малки офиси с ограничено пространство

Вижте нашите продукти

Бизнес решения

The Next Generation of AquaForce

Водните чилъри с променлива скорост 30XW-V са първокласно решение за търговски и промишлени сгради, от които монтажници, консултанти и собственици на сгради могат изискват максимално качество и производителност.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Програма за почасов анализ и топлинни изчисления (HAP)

Новата версия 5.11 на софтуера Hourly Analysis Program (HAP), вече е достъпна за проектиране и оразмеряване на ОВК системи.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Сервиз и Поддръжка

С група от квалифицирани техници, ние подкрепяме нашите клиенти по всяко време като отстраняваме неизправности, и предоставяме гаранционна информация за продуктите на Carrier и Toshiba на Балканите и Югоизточна Европа.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Уилис Кариър изобретява климатика през 1902 година

Преди изобретяването на модерния климатик, горещото време често е означавало изгубени работни дни и безсънни нощи. На 17 юли 1902 г. Уилис Хавиланд Кариър проектира първата модерна климатична система, като създава индустрия, която подобрява начина, по който живеем, работим и играем.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

История

Историята на компания. Стандартът на индустрията. Иновацията на Уилис Кариър живее и днес, тъй като компанията, която основава, продължава да преоткрива индустрията и да оформя света, в който живеем.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Иновация

Още преди 100 години, когато за първи път представихме иновативният климатик, ние си поставихме висока летва. Оттогава продължаваме да създаваме по-иновативни, ефективни, ефективни и екологосъобразни продукти.

ВИЖТЕ БЪДЕЩЕТО

Устойчивост

Carrier разбира екологичното сградно строителство, защото бяхме там, когато започна. Преди да „залените“ сгради да станат център на вниманието, ние бяхме първият член на U.S. Green Building Council® и съоснователи на Green Building Councils по света: Аржентина, Китай, Индия, Сингапур и Франция.

Виж как се справяме

Охлаждане на сървъри